marți, 5 aprilie 2011

Serialul "Secrete in paradis" pe Euforia TV

Poate vreti sa vedeti:
Secrete in paradis - Nunta lui Daphni cu Nikolas - video

Difuzat doar pentru o luna pe Antena1, la o ora decenta, mutat la o ora imposibila de urmarit, serialul "Secrete in paradis" revine pe Euforia TV de luni pana vineri.
Il puteti urmari dimineata la ora 10 si seara, in reluare, incepand cu ora 24.
Tot cate doua episoade pe zi. Sa speram ca nu se va intrerupe, iar, exact la episoadele cand Antena1 a hotarat ca nu este profitabil, inlocuindu-l cu Benny Hill.

Program TV Euforia Lifestyle TV

Poate vreti sa vedeti:
Secrete in paradis - Nunta lui Daphni cu Nikolas - video

Secrete in paradis, sezonul 2 din 22 august - trailer

6 comentarii:

  1. stie cineva de unde as putea lua subtitrarile?

    RăspundețiȘtergere
  2. Un serial SUPEEEER!!! Dar se termina concediile.Nu mai vedem la 10 dim. Cum stam pana la orele 2.00.
    Dati reluarea la o ora mai accesibila.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu n-am ce reluare sa dau, scrie-le celor de la Euforia TV. Ce concediu lung ai avut...de ai putut sa vezi tot serialul de la ora 10...199 de episoade :)

    RăspundețiȘtergere
  4. este un SERIAL GRECESC SUUPPERB |plin de mistere,iubiri,scene frumoase de dragoste( nu porno si sexi ca Narcisa de la Antena 1-acelasi trust) ,lucru care dovedeste ca se poate si asa .Te atrage totul,pieteni tinerilor,care au ajuns maturi si se confrunta cu trecutul,cu viata.Minunat serial,trebuia sa fie dat la o ora mai buna totusi,de ex,dupa amiaza de la 17,00 in locul altor emisiuni penibile gen :it,s sho time..pentru ca nu toti suntem pensionari,filmul adresndu-se unui public tanar si matur.pacat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. continuati va rog serialul ,mai sunt peste 200 de episoade de vizionat

      Ștergere
  5. Daca sefii de programari de la Antena 1 sau chiar Euforia ar fi fost inteligenti,ar fi programat acest super soap-opera -gen Tanar si nelinistit( de la Pro tv-care si azi la 4.ooo de episoade la cat a ajuns are un succes mare)la o ora decenta ,de ex.de la 21-22 seara, ar fi avut un succes de proportii pentru ca are 625 de episoade (anul acesta, 2012 s-a terminat in Grecia unde a avut un succes rasunator si il merita)
    Ati fi avut de castigat si la reclama si rating ,dar habar n-aveti de viziune artistica si financiara...E o imbinare de darma cu thriller,dragoste,razbunari in societatea Greciei de azi.

    RăspundețiȘtergere

 
Related Posts with Thumbnails