luni, 22 octombrie 2007

Operatia de glaucom

AVERTIZARE: Nu priviti acest video daca sunteti bolnavi de inima, tensiune, etc..


Chirurgia glaucomului

Acest material filmat provine de pe site-ul eye.ro. Nu, nu este filmul operatiei mele. Filmuletul acesta l-am vazut inainte de operatie asa ca stiam cam ce ma asteapta. Cu toate astea de abia azi am fost in stare sa-l mai vad odata.

Related:

O saptamana dupa operatia de glaucom

Si laser si operatie

Nu-i de bine..

7 comentarii:

  1. azi la operat si pe bunikul meu exact de kestia asta akum ma gandesc cu tristete la el mai ales k nu sunt langa el

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum dupa operatia de glaucom suferita, fiindca sti deja tot ce a urmat, ai mai face operatia sau ai incerca si alte tratamente mai putin stiintifice? Te intreb pt ca am glaucom si medicul mi-a spus ca trebuie sa ma operez cat mai repede posibil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Categoric as face operatia! Mi-a salvat ochiul. Din cat am reusit sa citesc (pe site-uri straine) nu exista tratamente "mai putin stiintifice" si care sa dea rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ,ma numesc Roxy..si as vrea sa te intreb cat te-a costat operatia aceasta si unde ai facut-o...si doar la un ochi sau la ambii? mersi mult:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, nepotica mea in varsta de 6 luni a fost diagnosticata cu glaucom congenital si urmeaza sa fie operata. Operatia se va face la ambii ochi?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna din cate stiu eu operatia se face doar la ochiul afectat.

    RăspundețiȘtergere
  7. oameni buni,cei care sunteti diagnosticati cu glaucom,nu stati pe ganduri,operativa,pt ca glaucomul ORBESTE.eu am avud o dezlipire de retina la OS,urmata de glaucom,si apoi de cataracta,dar tarziu,cand ochiul nu a mai putut fi salvat,in cele din urma,m-am operat,o operatie combinata,de cataracta si de glaucom,operatia a fost ok,perioada dupa, e putin mai aiurea,pana se vindeca ochiul.eu din pacate nu mai vad cu ochiul stang,pt ca retina e dezlipida total,poate ca nici asta nu ar fi fost o problema,ar fi existat incercarea de relipire,sau un transplant de retina,dar nervbul optic e mort... e trist,si am doar 23 de ani... aveti grija de ochii vostri...

    RăspundețiȘtergere

 
Related Posts with Thumbnails