luni, 21 iulie 2008

Cerbul de Aur: "Provincialii" salvati de juriu

In seara asta a avut loc prima semifinala pentru Festivalul International "Cerbul de Aur" in urma careia doar doi participanti s-au calificat pentru finala din 10 august.

O semifinala cam ciudata care a "scos" pe primul loc, la voturile publicului, o cantareata necunoscuta (pentru mine cel putin). Este vorba de Annamari Dancs de care nici n-am auzit si nici nu m-a impresionat prea tare ca sa merite peste 900 de voturi. Mult in urma ei s-au clasat Jasmine sau Provincialii.

Un alt interpret care a obtinut un numar mare de voturi din partea publicului a fost si Dragos Chircu. Cel putin acesta chiar le-a meritat pentru ca are o voce superba.

In urma voturilor juriului cumulate cu votul public, Dragos Chircu s-a clasat clar pe primul loc dar Annamari Dancs, Jasmine si Provincialii au avut acelas punctaj, respectiv 9 puncte.

Ionut Ungureanu si Provincialii au fost salvati de juriu pentru ca au obtinut de cele mai multe ori punctajul maxim.















Astfel in finala din 10 august vor intra in concurs Dragos Chircu si Provincialii alaturi de ceilalti 4 finalisti din urmatoarele doua semifinale care vor avea loc pe 27 iulie si 3 august.

Ar mai fi de spus ca s-a auzit prost, ca s-a blocat calculatorul la numaratoarea voturilor(ah, scuza asta este deja depasita), ca juriului i-au trebuit vreo 3 minute (cat a mai cantat Pacifica un cantec) ca sa afle care din cei trei aflati la egalitate a primit cele mai multe note maxime.

Imi pare rau de Jasmine dar ma bucur mult pentru Ionut Ungureanu&Provincialii.


photos

Vezi si Calculatorul de la TVR

2 comentarii:

  1. Draga mea, cum naiba n-ai auzit de Annamari??? Ai fost in coma? E cea mai cunoscuta unguroaica, care canta de vreo 10 ani... cautati-o pe google si pe youtube!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Anonim, uite ca nu am auzit pana ieri seara.Am cautat azi dimineata si m-am lamurit dar oricum nu m-a impresionat. Nu mai fi atat de revoltat, draga Anonim, ca faci apoplexie si intri mata in coma.

    RăspundețiȘtergere

 
Related Posts with Thumbnails