duminică, 10 august 2008

Tony Poptamas & Desperado, Razvan Krivach si Dragos Chircu au castigat finala Cerbului de Aur






Tony Poptamas & Desperado feat. Alexandra Ungureanu, Razvan Krivach si Dragos Chircu au castigat finala concurentilor romani si vor urca pe scena Festivalului Cerbul de Aur, care va avea loc in septembrie la Brasov.



Din cei sapte finalisti, numarul cel mai mare de voturi, primite de la public, l-a avut si de aceasta data Annamari Dancs (1611 voturi= 7 puncte) dar juriul nu i-a acordat decat 1 punct.

Tony Poptamas & Desperado feat. Alexandra Ungureanu a primit 753 de voturi (6 puncte) prin televot dar si punctajul maxim, 7 puncte, din partea juriului. Cu un total de 13 puncte, Tony Poptamas & Desperado feat. Alexandra Ungureanu s-au clasat pe primul loc in finala.

Urmatorul in preferintele publicului a fost Razvan Krivach, cu 651 voturi(5 puncte) si cu cele 5 puncte primite de la juriu s-a clasat pe locul doi in finala.

Dragos Chircu a luat mai putine puncte prin televot decat trupa Provincialii dar, cu cu cele 6 puncte primite din partea juriului, a reusit sa fie al treilea concurent calificat pentru festivalul Cerbul de Aur.

Provincialii au primit 453 voturi (4 puncte) din partea publicului insa, din pacate, doar 3 puncte din partea juriului. Dragos Chircu a avut cateva voturi mai putin dar, cum scriam mai sus, cu cele sase puncte din partea juriului, a reusit sa castige finala, la un punct diferenta fata de trupa Provincialii.

Cei trei finalisti romani vor concura, in septembrie, la Brasov, alaturi de alti 27 concurenti din diverse tari, printre acestia fiind si binecunoscuta trupa Biondo.

In seara asta mi-au placut, mai mult decat in semifinala, Tony Poptamas & Desperado feat. Alexandra Ungureanu. Ma bucur ca au castigat, chiar o meritau.

Regret putin ca Provincialii nu s-au calificat, Dragos Chircu are o voce frumoasa dar mie nu-mi transmite nici un fel de emotie iar in ceea ce il priveste pe Razvan Krivach...nu stiu. Mi-a placut, in seara asta, interpretarea primei piese. La cea de a doua...m-a pierdut. Nu m-am dumirit nici acum ce a fost cu finalul ala.

Cu bune si cu rele, astea au fost semifinalele si finala pentru Festivalul Cerbul de Aur.

Bafta la toata lumea in septembrie si sa castige cei mai buni!

2 comentarii:

  1. Florentina Ciuna si Alin Vaduva au fost printre cei mai buni!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, mi-au placut si mie. Florentina in special :)

    RăspundețiȘtergere

 
Related Posts with Thumbnails