luni, 4 august 2008

Cerbul de Aur: Ultimii doi finalisti sunt de fapt...trei

Duminica seara a avut loc a treia si ultima semifinala pentru Cerbul de Aur 2008.
Solisti si trupe au incercat sa impresioneze juriul si publicul iar in final castigatorii au fost Tony Poptamas-Desperado & Alexandra Ungureanu si Razvan Krivach.

N-am sa comentez nimic in privinta celor doi finalisti pentru ca, surpriza serii, a oferit-o din nou TVR, printr-un anunt de ultim moment.

Astfel, incalcandu-si propriul regulament, TVR anunta ca pe 10 august vor fi sapte finalisti in loc de sase, al saptelea fiind concurentul cu cele mai multe voturi primite de la public.

Cum singurul concurent cu un numar impresionant de voturi din partea publicului (955 voturi) a fost Annamari Dancs, aceasta va concura si in finala din 10 august alaturi de trupa Provincialii, Dragos Chircu, Florentina Ciuna, Alin Vaduva, Toni Poptamas- Desperado si Alexandra Ungureanu.

Cine, cum si cand a hotarat din mers schimbarea regulamentului, nu este prea clar din moment ce anuntul a fost facut ca un minut inainte de genericul de final al emisiunii. Asa s-au gandit cei de la TVR, ca ar fi bine sa fie sapte finalisti si nu sase.
Si au hotarat in ultimul moment.
Si inca o data au demonstrat ca pentru ei nu exista decat regula bunului plac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Related Posts with Thumbnails