joi, 18 octombrie 2007

Formatia Phoenix sărbătoreşte 45 de ani de cariera


Formaţia Phoenix sărbătoreşte 45 de carieră în cadrul unui concert unplugged care va avea loc pe 19 noiembrie, la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti, cu invitaţi speciali, dar şi cu o componenţă în care Mircea Baniciu a fost înlocuit cu Bogdan Bradu.
Acesta este primul concert 100% unplugged al formaţiei, spectacolul urmând să fie susţinut alături de invitaţi speciali - Gheorghe Zamfir, Dumitru Fărcaş, Moni Bordeianu, Stelu Enache, Marius Mihalache, Tavi Colen, precum şi alţi invitaţi surpriză.
Astfel, la concertul de pe 19 noiembrie, Phoenix se va prezenta în formula: Nicu Covaci, Josef Kappl, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Mani Neumann, Cristi Gramm, Ionuţ Contraş şi Bogdan Bradu.
sursa Mediafax

4 comentarii:

  1. imi place tare mult formatia phoenix si abia astept sa vina la slobozia sant fan a lui nicu covaci si lui ovidiu lipan tandarica .va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. cand va hotarati sa veniti la noi la slobozia ca se gasesc fani numerosi pentru formatia phoenix .

    RăspundețiȘtergere
  3. vai nu-mi vine sa cred ca au trecut atatia ani de cand ati venit pentru prima data pe scena si abia astept sa treceti si pe la noi ca de multn-ati mai facut-o si am o intrebare. pentru dumneavoastra.Care este cheia succesului formatiei phoenix se zicea pe vremuri ca este o formatie de comunisti care il iubesc pe nicu ceausescu si care nu ne lasa deloc sa ne ducem la concertele de valoare a formatiei phoenix care de-a a lungul au imbatranit si daca o sa moara unul dintre ei doamne fereste o sa moara si formatia care a cantat timp de 45 de ani si care au lasat totul pentru a fi alaturi de oameni.va multumesc si va iubesc tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ha, cum sa fie formatie de comunisti? Ca au fugit in strainatate, pe vremea lui Ceausescu, nu stiai? Oricum daca ai 21 de ani, nu aveai cum sa te duci la concertele lor atunci pentru ca nu erai nascut :)iar cand te-ai nascut tu, ei nu mai erau in Romania. Si...Bogdan, acesta nu este blogul formatiei Phoenix!

    RăspundețiȘtergere

 
Related Posts with Thumbnails