vineri, 9 mai 2008

Andreea Banica minti: l-ai ascultat pe Catalin Josan la Teo









Andreea Banica, nu stii cine este Catalin Josan? N-ai auzit niciodata de el? Nu l-ai ascultat niciodata? Ei bine minti madam.

Fotografiile din arhiva emisiunii Teo Live - Editia 3 dovedesc altceva.

































In 22 ianuarie Andreea Banica se afla emisiunea Teo live de la Prima TV ca sa-si promoveze proaspatul videoclip la piesa "Incredere".

In aceeasi emisiune Catalin Josan, care la ora respectiva se calificase cu doua piese la selectia nationala Eurovision, a cantat live sub ochii si urechile cantaretei piesa "When we are together".


La Premiile de Prestigiu, oferite de emisiunea Bulevard de la Kanal D, Andreea Banica a fost invitata sa prezinte castigatorul sectiunii "Debutul anului", premiu luat de Catalin Josan.

Nu numai ca i-a contestat premiul, nu numai ca i-a pocit numele dar a avut tupeul sa afirme:

“Eu nu stiu cine e baiatul asta, nu am auzit de el. Unde este? Sa urce pe scena!”
adaugand chiar
"Poate facem un duet candva daca tot esti cantaret, desi eu nu am auzit de tine"

sursa

Ce duet sa faca cu tine madam blonda cu cuib in cap si cu pretentii de mare diva?
Ce-i drept Catalin ar putea sa cante ce canti tu, dar tu in veci nu ai putea canta ce este el in stare sa interpreteze. Live madam, mereu live, asa canta Catalin. Pentru ca poate.

Degeaba iti dai cuvantul ca nu stiai cine este. Stiai si inca foarte bine.

Iar arhiva emisiunii Teo live demonstreaza altceva precum si video-ul in care Catalin Josan canta iar mata apari in final stand pe canapea si ascultandu-l.

Ti-e frica de tanarul megastar? Esti invidioasa? Sau esti doar rea pentru ca asa esti?

2 comentarii:

  1. M-ai facut sa rad...chiar ai nimerit-o pe "madam" cu comentariile.Bravo!Si uite asa mai afla lumea ce-i poate capu` blondei.10 points ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Rautatea, invidia si lipsa bunului simt sa le pastreze pentru ea personal. Educatia nu se cumpara odata cu hainele din magazinele de firma.

    RăspundețiȘtergere

 
Related Posts with Thumbnails