duminică, 4 mai 2008

Andreea si Petrisor au castigat finala "Dansez pentru tine"

S-a terminat si sezonul acesta al emisiunii "Dansez pentru tine" Daca mi-a placut? Asa si asa. Cred ca am avut asteptari mult prea mari iar rezultatele nu au fost pe masura. Vedetele cat si fostii concurenti care au luptat fiecare pentru o cauza personala in editiile trecute au dansat frumos, bine dar au dat si multe rateuri.

M-am asteptat, cred, la o editie cu mult mai spectaculoasa (vorba Beatricei Rancea).

Surprinzator, Alex si Cristina care au castigat editia trecuta, au fost eliminati inainte de finala. Cristina nu a mai facut fata de aceasta data stresului si concursului in sine. Motivul nu-l cunosc, am o mica banuiala si daca se confirma atunci poate balbaielile Cristinei pe ringul de dans au fost justificate. Sau nu.

Delia si Ionut ar fi trebuit sa ia trofeul perechii cu cele mai multe dueluri dintr-un concurs.

Andra si Cornel au castigat trofeul de popularitate. Au fost constanti, seriosi si muncitori. Nu s-au plans, n-au avut fite si-au vazut de munca si de obiectiv. Au dorit sa-l ajute pe Denis si se pare ca au reusit.
In seara finalei au avut un "musical" exceptional.

CRBL si Mirela au fost doar ok pentru ca fantastica a fost micuta Andreea. Un exemplu pentru toti oamenii valizi, invalizi si in special pentru toti cei care-si plang de mila inutil.

Mihai si Bogdan au facut un show exceptional in seara finalei. Cristina Rus a lipsit insa, de ce oare?

Am ajuns si la favoriti, cele trei perechi care au ocupat primele locuri.

Indiscutabil Adriela si Laura au fost cele mai gratioase dansatoare. Si-au pastrat feminitatea si senzualitatea pe tot parcursul concursului, indiferent de stilul de dans abordat. Alaturi de partenerii lor ne-au aratat gratia in pasi de dans.

La polul opus, Andreea Balan si Petrisor Ruge adevarate bombe cu energie, au impresionat prin rapiditate si prize dificile executate perfect.

Trofeul concursului "Dansez pentru tine" si premiul cel mare a fost castigat de Andreea si Petrisor care au luptat pentru Stefanel, un baiat extrem de inteligent dar si extrem de sarac.

Poate trofeul ar fi stat mai bine in mainile Laurei si al lui Bogdan dar...asta e concursul.
Felicitari tuturor pentru efortul depus, pentru implicarea lor in viata acestor copii care poate isi vor rezolva acum partial sau total problemele.

Stefanel cu ochii in lacrimi de fericire a spus un lucru valabil, cred, pentru toti micutii care au fost implicati in acest concurs:

"Am sa le multumesc toata viata pentru ca mi-au schimbat mie viata"


Musical - Laura si Bogdan

exeptionala interpretarea lui Bogdan




Freestyle - Smiley si Adriela

Adriela dupa o cadere de calciu, urmata de lesin si perfuzii, reuseste sa danseze la fel de bine ca intotdeauna. Fardul excesiv din obraji, care incearca sa-i mascheze paliditatea, o da de gol totusi.




Freestyle - Andreea si Petrisor

Nici nu apuci sa vezi ce fac, cum fac. Excelente prize.

Un comentariu:

  1. Superba emisiune. Sunt fericita ca niciun copil nu a avut de pierdut. Fiecare are de acum macar putin pentru un nou inceput. Iar cei implicati nu ii vor lasa si ii vor ajuta in continuare. Cred ca cel mai mare castig al tuturor participantilor, a fost ca s-au cunoscut si au avut ocazia sa petreaca doua luni impreuna. Doua luni care au fost marcante pentru copii, doua luni in care dansatorii au fost si prieteni si parinti si frati, in acelasi timp.
    Bravo!

    RăspundețiȘtergere

 
Related Posts with Thumbnails