duminică, 19 octombrie 2008

Maimuta imita omul sau omul se maimutareste?

Uimite de succesul fulminant al pitzipoancelor de pe hi5, ale caror poze si figuri devin celebre in urma postarii lor pe site-ul pitzipoanca.org, alte doua primate(superioare) s-au gandit sa dea lovitura, pozand in ipostaze sexy.

Cu speranta ascunsa, in inimioara lor de maimutzici, ca vor avea acelasi succes, gorilutza si cimpanzica s-au machiat, imbracat si pozat exact cum au vazut ele ca fac si celebrele tinere de care va spuneam.

Se spune ca diferenta dintre oameni si animale tine de invatarea limbajului si scrisului, proprii primului grup.

Cum nici partea asta nu par a o stapani cum se cuvine, intrebarea care urmeaza este: pitzigagicile care nu stiu sa scrie corect, care se maimutaresc pozandu-se in ipostaze penibile si care apeleaza frecvent la tinute animal print, nu cumva le imita pe gorilutza si cimpanzica de mai jos?

Hai sa facem o comparatie:

Pitzigorila:




Poza in mijlocul naturii, mult roz si un genunchi grasut la vedere.


A doua primata (homo sapiens), pozand asemanator, o vedeti aici.














Pitzicimpanzica:



E sexy, manusi mov, jartiere negre si evident blanitza naturala, e asezata lasciv pe o canapea rosie si important: isi poate folosi toate cele patru membre pentru jocurile erotice.


Comparativ cu cea de aici care in lipsa de blanitza a recurs la imitatii ieftine.


Concluziile le trageti voi.

Cu scuzele de rigoare fata de gorila si cimpanzeul din pozele de mai sus si cu speranta ca nu se vor simti lezate de aceasta insemnare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Related Posts with Thumbnails