joi, 13 decembrie 2007

Megastar 2 cu pumni si capete in gura.

N-au apucat bine sa ajunga in finala de la Megastar 2 si s-au luat la bataie. Adrian Mocan,primul concurent care a luat note de 10, l-a luat la pumni pe Cosmin Arsene la petrecerea de Craciun organizata de Prima TV.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
©Prima TV- Adrian Mocan

Cum probabil nu se descarcase suficient i-a tras si un cap in gura coordonatorului de la Prima TV. Acoolul se pare ca a fost “energizantul” pentru comportamentul lui Adrian. Ce declara acesta? Cum ca: “Regulile sunt facute sa fie incalcate!” si alte aiureli pe care le puteti citi aici.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
©Prima TV -Cosmin (care a luat doi pumni de la Adrian.)

Asa ca PrimaTV l-a eliminat din concurs pe singurul concurent caruia Iantu i-a acordat nota 10 si un zambet larg, fascinat de vocea si interpretarea acestuia.

Imi amintesc cum la editia trecuta acelasi Iantu il bestelea pe Catalin in fiecare sambata, deranjat de atitudinea smechereasca a moldoveanului. Nu-i placeau ochii dati peste cap, nu-i placea ca era prea sigur pe el, nu-i placeau multe.
Catalin insa era atunci si este si acum un copil de 20 ani spre deosebire de Adrian care are 28 ani si e plin de sine. Pacat de talentul sau si de sansa pe care si-a irosit-o aiurea.

Nu pot sa nu ma intreb ce fel de psihologi are concursul Megastar si daca exista acestia pentru acest concurs. Pentru ca talentul nu este suficient intr-un asemenea concurs. Cei selectati sa participe trebuie sa aiba suficienta forta pentru a face fata stresului pe care il implica programul de repetitii si aparitiile in direct.

Din pacate in editia aceasta avem parte de lesinuri, de aparitii hilare precum Roxana si acum de o bataie in toata regula. Nici macar de concurenti talentati nu avem parte, majoritatea fiind sub orice critica la prestatiile live.
Cum au fost selectati doar juriul stie, dar de ce se mira dupa aia ca sunt varza pe scena?

Concursuri de genul asta exista in toata lumea, formatul si denumirea poate sunt putin schimbate dar ideea este aceeasi : cautarea de tinere talente de pe urma carora casele de productie sa scoata bani frumosi.
Noi in schimb suntem originali. Aducem oameni care au psihic labil, iar pe castigatori ii bagam odata cu primul album in scandaluri si controverse.

Adrian Mocan interpretand piesa “She’s the One”, a lui Robbie Williams

Un comentariu:

  1. talentul nu are nicio legatura cu comportamentul,e un risc pe care "profesionistii" echipei Megastar nu au stiut sa si-l asume.Adrian Mocanu nu trebuia eliminat!

    RăspundețiȘtergere

 
Related Posts with Thumbnails