luni, 3 decembrie 2007

Romania in toata splendoarea ei!

Marlanul este un hibrid intre tzaran si orasean. Adica nu-i de nici una. Cu mentalitate si maniere rurale si cu fitze si aere de oras. Nu incearca sa evolueze ci dimpotriva sa traga in jos picul de bun simt si civilizatie pe care il mai are oraseanul din mosi stramosi. E plin Galatiul de marlani. Galatenii adevarati sunt putini. Nu-i de mirare ca ceilalti galateni, cei din categoria hibrid s-au catarat ca maimutele pe rafturi si au inceput sa arunce cu scaune chilipir. Si-au rupt hainele pentru un scaun care costa doar 15 RON. Nu au galatenii pe ce sta oare? Sau e mai distractiv sa te faci de tot cacatul pentru un scaun.
Poftim atunci si luati-le si pe astea, ca sunt gratis.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Oare cei care se inghionteau disperati prin hypermarket stiu ca Galatiul este in Europa si nu in Africa? Aici e reportajul care demonstreaza inca o data ca cei din Galati se trag sigur din maimute.

Dar reportajul cu pricina se pare ca nu a fost decat o avanpremiera la ceea ce urma sa se intample pe 1 decembrie la pomul mult laudat. O fi vrut romanii sa intre in Cartea Recordurilor, cu cea mai mare inghesuiala din Europa, la inaugurarea Bradului de Craciun? S-au dus toti cu catel si purcel (si se mai duc se pare) sa vada beculetele. Si au vazut. Stele verzi!

Avem mania cozilor, a inghesuielii in mijloacele de transport, a ingramadelii oriunde se poate lua sau vedea ceva gratis. Ca am uitat de sarmalele pe care s-au batut la Sf. Andrei...si la Constanta si la ...Galati, cum altfel...

2 comentarii:

  1. Si pun pariu ca daca s-ar duce vreun galatzean sa ia un scaun din poza prezentata, ar alege unul de jos...ca restul sa ii cada in cap!
    Si nici asa nu s-ar invata minte...

    RăspundețiȘtergere
  2. haha! io ce sa mai zic? ca noi am fost dupa nu stiu cat timp de la deschiderea marelui "Real" si am stat si am asteptat 45 de minute sa platim la casa. nu mai mergem niciodata! clar! asa e in romania si NUMAI in romania :))

    RăspundețiȘtergere

 
Related Posts with Thumbnails