joi, 21 februarie 2008

Eurovision 2008: New Effect feat. Genţiana refuza sa participe, in locul lor intra Yana



Daca anul trecut ne-am remarcat prin numarul record de acuzatii de plagiat, mai mult sau mai putin dovedite, anul acesta nu ne lasam mai prejos si iesim in evidenta prin retrageri repetate ale pieselor ajunse deja in finala.

Una dupa alta sunt retrase piese - pe diverse motive- care au obtinut sansa de a se califica in finala.

Ieri TVR anunta ca prin retragerea VH2 si refuzul lui Nico de a participa si cu a doua piesa in finala, New Effect ft Gentiana intra in cursa pentru Belgrad. Astazi aflam ca acestia fac loc fetelor de la Yana cu C' est la vie. Adica vezi doamne din cauza programului incarcat nu pot participa sambata. Asta sa fie sau comentariile acide de pe net referitoare la diferenta de la inregistrare la live i-au facut sa inteleaga ca nu au nicio sansa? Ca si Adrian Enache de altfel...

Comunicatul TVR aici.

C' est la vie - Yana...in semifinala ..

Pana la urma noi cu cine plecam la Belgrad? Dar pana atunci castigatorul finalei de sambata va fi invitat -se spune- in Grecia la finala nationala care va avea loc pe 27 februarie.

Grecia are in finala nationala 3 candidati si la Belgrad este in prima semifinala ca si Romania. Despre unul dintre candidati am scris cu ocazia concursului New Wave care a avut loc asta vara in Letonia si la care a participat si Mihai Traistariu. Anticipam atunci participarea lui la Eurovision.

Este vorba de Kostas Martakis care dupa festivalul New Wave a intrat puternic pe piata muzicii in Rusia.

2 comentarii:

  1. You have a very nice blog and if i could read romanian i would love it. I still look at the videos though. Thank you for linking our blog. You must love Greece.

    RăspundețiȘtergere
  2. Thank you! Yes, I love Greece

    RăspundețiȘtergere

 
Related Posts with Thumbnails