marți, 12 februarie 2008

Valentini si Valentine dati iama in magazine....

Numai maine nu-i poimaine. Adica Valentine's day, sarbatoare importata de la altii spre fericirea comerciantilor romani.
Ziua in care se face risipa de culoarea rosu, de inimioare si fundite si alte multe nimicuri cu care sunt pline magazinele in perioada asta.
Unii fac cadouri pretioase ca vezi, dragostea de multe ori merge mana'n mana cu portofelul doldora. Altii mai saracuti, aleg pernite neaparat in forma de inimioara si cu Te iubesc pe ele sau naiba stie ce alte mici tampenii de genul asta. Asa ca Valentini si Valentine, dati iama in magazine si cumparati tot ce credeti ca ar putea aduce un zambet fericit pe buzele ei sau ale lui. Comerciantii, indragostiti sau nu sigur isi vor freca mainile de fericire la numararea banilor.
Ce treaba au romanii cu sarbatorirea Sf. Valentin nu stiu dar uite ca noi tot importam sarbatori mai mult sau mai putin ciudate de la altii dar pe ale noastre ne este rusine sa le popularizam si exportam. Hai ca vine 1 martie si martisorul nostru autohton...ati vazut vreun american cu fundita alb-rosie la rever?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Related Posts with Thumbnails