vineri, 25 ianuarie 2008

Romania Eurovision 2008 - S-a retras si slovena Maya din concurs





TVR anunta ca piesa Times To Rise interpretata de slovena Maya a fost retrasa din semifinala selectiei nationale Eurovision 2008.

Ieri compozitorul si textierul Ziga Pirnat a anuntat TVR ca piesa Mayei a fost acceptata si in finala natională a Irlandei. Acolo Maya va concura doar cu alti cinci competitori si prin urmare sansele de calificare sunt mai mari.

Iata si mesajul pe care Ziga Pirnat il transmite romanilor, in numele sau si al Mayei:

„Când am aflat că am fost acceptaţi în Irlanda şi trebuia să decidem pentru o singură competiţie a fost unul dintre cele mai dificile momente pentru noi. România ne-a oferit o oportunitate, ne-a primit cu braţele deschise şi ne-a adus cea mai fericită zi din viaţă. A fost cel mai mare succes atât al meu, cât şi al Mayei. Demarasem căutarea de sponsori pentru acest proiect imens, începusem un curs intensiv de limba română şi am muncit câte 12 ore pe zi. Dar, până la urmă, posibilitatea de a fi printre cei şase finalişti din Irlanda, una dintre „marile puteri" ale Eurovisionului, a fost o ofertă pe care nu am putut-o refuza. Mulţumesc României încă o dată! Nu vă vom uita şi promit că voi continua să învăţ româna, să promovez cultura şi deschiderea României, precum şi spiritul european de care aţi dat dovadă"


sursa

In locul piesei retrase va intra urmatoarea piesa in ordinea punctajului Vânt de vara (muzica: Dinca Zamfira Maria; versuri: Dinca Zamfira Maria; interpreta: Monique).

Oare cat au influentat-o pe interpreta slovena comentariile xenofobe pe care diversii "cunoscatori" ai ESC le posteaza atat pe site-ul TVR/eurovision cat si pe site-urile straine care au ca subiect concursul Eurovision?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Related Posts with Thumbnails