luni, 14 ianuarie 2008

Romania Eurovision 2008 - Zvonuri


Maine, 15 ianuarie este ultima zi in care artistii care doresc sa participe la selectia nationala pentru concursul Eurovision 2008 se pot inscrie.

Pana vom afla toti candidatii pentru cele doua semifinale, avem parte de o gramada de zvonuri.

Cum ca Mihai Traistariu si Luminita Anghel vor fi gazdele selectiei nationale, stire infirmata initial de Mihai Traistariu si apoi chiar de catre TVR.

Cum ca Andra s-ar fi inscris cu cinci piese in concurs. Andra nu s-a inscris cu nicio piesa si se pare ca dupa gustul amar lasat de descalificarea de anul trecut nu-i mai trebuie eurovision deocamdata.

Cum ca trupa Sistem ar fi primit o invitatie oficiala din partea Televiziunii poloneze de a participa in finala nationala a Poloniei. Oficiali din Televiziunea poloneza au declarat insa ca persoana care a facut invitatia nu face parte din organizatorii selectiei nationale poloneze si prin urmare e-mail-ul primit de catre Sistem a fost o posibila farsa. Din pacate nici trupa Sistem dar nici presa romaneasca nu au clarificat lurcrurile in privinta aceasta lasand in continuare sa se creada ca "uite ce mult ne apreciaza polonezii si ce frumos ii refuzam noi".

Deocamdata cateva nume sunt sigure: Anca Parghel, Tom Boxer si Fly Project cu Brasil, Nico si Vlad Mirita, Jasmine, Anda Adam.

Conform ziarului Gardianul, Ioan Duma ar fi declarat ca s-au primit pentru preselectie si piese din alte tari cum ar fi Suedia, Malta, Slovenia, Grecia, Serbia sau Israel

Asa cum am scris la inceput, maine este ultima zi in care compozitorii si interpretii isi pot inscrie piesele pentru preselectie, urmand ca juriul (unul singur anul acesta) sa aleaga 24 cantece in perioada 16-17 ianuarie.

Pe 18 ianuarie, piesele selectate de juriu si care vor participa in cele doua semifinale nationale vor fi postate pe internet, conform calendarului Eurovision de pe TVR.

De abia astept sa incepa [scandalul] concursul ;)

Later edit: Uitasem ca azi am citit in Click un alt zvon "dragut". Cica Naomi, travestitul, a declarat ca vrea sa reprezinte Romania la Eurovision si pentru asta va inscrie azi patru piese pentru concurs. El/ea vrea, Tvr-ul vrea insa? Si daca il/o va accepta pana la urma credeti ca publicul romanesc este pregatit nu sa trimita un travestit sa reprezinte Romania ci doar sa-l accepte fara scandaluri macar in semifinale? Eu nu cred ...

logo:TVR

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Related Posts with Thumbnails