miercuri, 27 iunie 2007

[UPD] Trupa 4Kids la Eurvision Junior

Belarus a castigat a 5-a editie Eurovision Junior 2007

Trupa 4Kids a castigat duminica seara selectia nationala pentru Eurovision Junior.

Spuneam ca n-am sa ma uit dar intamplator am prins ultimele 3 piese din finala si i-am vazut si pe juniorii castigatori.

Copiii sunt draguti si talentati, piesa e ok dar refrenul mi s-a parut cam...sa-i spun prea elaborat?! Au un talent compozitorii romani ca atunci cand ti-e lumea mai draga si simti cum te cucereste piesa sa puna vreo doua note aiurea (aiurea pentru noi, necunoscatorii) si sa te bage in ceata definitiv. Adica sa nu-l mai poti fredona fara sa falsezi. Pentru ca are o infloritura acolo unde te astepti mai putin. In fine, daca am inteles bine piesa este a domnului Fugaru, iar Cornel Fugaru face si a facut mereu cantece bune si cu priza la public.

Copiii sunt draguti, doi baieti frumosi foc si doua fetite ca doua papusele!

Au dansat si au cantat, se simt siguri de ei pe scena si arata a copii adevarati nu a copii deghizati in adulti.

Ceilalti participanti, draguti, unii cam crispati, incercand sa aiba acea alura de vedeta pe scena si uitand sa fie copii. Mult rosu, multi colanti si camasi satinate.

Multa bafta juniorilor nostrii la Rotterdam!!!

[UPD] Cantecul se numeste Sha-la-la iar Sabrina Ioana Stroe, Gabriela Anamaria Bugle, Bogdan Ionuţ Bidaşcă and Mircea Eremia (fratele Alinei Eremia - JESC 2005) au obtinut punctajul maxim atat din partea juriului de specialitate cat si din partea publicului.

vezi si:Scandal la Eurovision Junior Rusia ;
Trupa 4Kids si-a lansat site-ul oficial ;
Junior Eurovision 2007: Scena si ordinea intrarii in concurs
4Kids in seara asta la Rotterdam

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Related Posts with Thumbnails