miercuri, 19 martie 2008

Kalomoira vine in Romania



Chiar eram curioasa sa aflu daca reprezentanta Greciei la Eurovision, Kalomoira, va intoarce vizita facuta de Nico si Vlad Mirita la Atena.

Vazusem cateva interviuri cu ea si pomenea doar de Turcia, Germania Belgia si Finlanda dar fara sa fie sigura ..oricum nimic de Romania.
Ei bine dimineata am citit ca vine si in Romania la sfarsitul lunii martie dupa ce va vizita mai intai Azerbaijanul.
Mai exact Kalomoira va fi aici in perioada 27-30 martie la invitatia Televiziunii Romane.

Imi place mult Kalomoira, ca persoana in primul rand, pentru ca am avut ocazia sa o vad in reality show-ul care a lansat-o "Fame Story" (un fel de megastar dar mult mai pretentios) si pe care de altfel l-a si castigat.
Este o fiinta sincera, directa, fara aere de vedeta, foarte muncitoare si ambitioasa. Degaja atata optimism si energie pozitiva ca iti este imposibil sa nu o indragesti.
Nu se sfieste sa rada singura de micile gafe pe care le face uneori si nu se supara cand rad si altii de ele atat timp cat nu sunt rauvoitori.
De ce face mici gafe? deoarece Kalomoiraki desi din parinti greci este nascuta la New York si inca nu vorbeste bine limba greaca si le mai incurca pe ici pe colo..

O astept sa ne vorbeasca in "newyorkeza" folosind dupa trei patru cuvinte acel "you know" americanesc si sa ne salute la final cu "filakia" - pupici in greaca, pe care il spune extrem de dulce si amuzant.


Un video cu Kalomoira invitata in reality show-ul grecesc "So you think you can dance" si in care canta piesa cu care va participa la Eurovision.



Kalomoira va concura la Eurovision Song Contest in prima semifinala, pe 20 mai si va intra ultima in concurs.

2 comentarii:

 
Related Posts with Thumbnails