duminică, 9 martie 2008

oikotimes nu mai scrie despre Romania

oikotimes.com este un site grecesc care scrie exclusiv despre Eurovision Song Contest si despre evolutia artistilor care au participat sau participa la acest concurs.

Conflictul iscat intre Andrei Tudor si corespondentul roman al site-ului, Sebastian Secan a dus la un schimb de corespondenta intre TVR si site-ul respectiv.
Raspunsul TVR publicat pe oikotimes a fost ultima stire despre Romania.

Desi Nico si Vlad si-au inceput turneul chiar in Grecia, oikotimes n-a publicat decat un interviu cu cei doi, interviu realizat si publicat cu o zi inainte de finala nationala a Greciei.

Ultimele doua articole, primul pe 1 martie si al doilea pe 3 martie au fost exclusiv despre pozitia site-ului oikotimes fata de editorul roman si raspunsul TVR cu privire la pozitia sa fata de acelasi editor. De atunci tacere..

Nimic despre posturile TV grecesti la care Nico si Vlad au fost invitati, nimic despre sedinta foto pentru revista "Downtown", nici macar o barfa mica de acolo sau chiar de aici. Iar de aici..ar fi avut material din belsug...

De abia pe 8 martie oikotimes preia o stire postata pe site-ul cipriot esctime.com despre selectia Televiziunii Nationale Romane pentru Eurovision Junior de anul acesta.
Eurovision Junior 2008 va avea loc in Cipru si este de inteles ca estime.com sa prezinte noutati despre concurs.

Sunt curioasa daca oikotimes.com va continua cu atitudinea aceasta fata de reprezentantii Romaniei indiferent daca Nico si Vlad vor participa sau nu la ESC anul asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Related Posts with Thumbnails