joi, 12 iulie 2007

Copii alcoolici, bere si reclame la TV

Pai daca berea este considerata aliment iar reclamele la bere sunt difuzate de dimineata si pana seara la televizor de ce se mira lumea ca exista copii care intra in coma alcoolica?
Cum sa-i explice parintele copilului ca nenea ala de-si toarna bere in pahar la 8 dimineata la televizor bea de fapt o bautura alcoolica si nu suc? Daca are timp parintele sa dea explicatii ca de obicei televizorul si uneori calculatorul devin prietenii celui mic.
Pe la 8 dimineata reclama la bere....dupa care apare anunt: evitati consumul de zahar si sare!...da' consumul de bere nu?
Ce pricep oare copiii care sunt in vacanta acum si se uita la tv? Ca poti bea bere la orice ora, deci chiar la micul dejun (eventual cu cereale) din moment ce reclamele cu tipi care desfac bidon dupa bidon si toarna pahar dupa pahar sunt difuzate de la prima ora a diminetii?
Si ne mai miram ca exista copii care intra in coma alcoolica. Evident ca in cazul pustiului din Galati sunt vinovati parintii....dar ceilalti copii care vad zilnic reclamele ce concluzie trag?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Related Posts with Thumbnails