vineri, 6 iulie 2007

OTV amendat de CNA

Uite ca pe undeva am avut dreptate. Scriam ieri ca acest post se vrea un fel de televiziune tabloida, cu paparazzi, barfe, scandaluri etc..
Atat timp insa cat ne arata inmormantari, parastasuri, bocete in direct ale rudelor indoliate este doar un post morbid iar audienta pe care o face cu astfel de emisiuni nu poate fi decat din partea unor oameni lipsiti de sentimente si avizi de tragedii.
Si uite ca din pricina emisiunilor ca cele descrise mai sus, OTV a fost amendat de CNA cu 4 amenzi in 24 de ore dupa cum titreaza Gardianul. Amenda de 20.000 lei (noi) pentru difuzarea de imagini de la parastasul lui Bogdan Costache. 10.000 lei pentru prezentarea de imagini de la priveghiul celor doi nefericiti (mama si copil) ucisi de turc. Si inca vreo doua amenzi pentru cravazatoarea care a "clarvazut" crima in loc de sinucidere si o chestie cu doi frati incestuosi.
Mda, aseara nu m-am mai uitat pe OTV ca era Vadim si am alergie. Cum il vad cum imi revin in memorie "Odele" inchinate odioasei elena cu care debutau emisiunile matinale la radio.
Deh, cameleon, atunci se ploconea in versuri, acum face politica cu stil de mahala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Related Posts with Thumbnails