joi, 12 iulie 2007

Cretinism romanesc sau ce are valoare mai mare: banul sau propriul copil!?

"Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu a anuntat miercuri dupa-masa ca guvernul a decis suspendarea integrala a activitatii taberei de scolari de la Navodari. Potrivit ministrului, au fost inregistrate 121 de cazuri de toxiinfectie alimentara, in perioada 8-10 iulie, din care 18 au preferat sa se trateze fara a fi internati."

Intr-o societate normala, logic era ca susnumita tabara sa fie invadata de parinti revoltati, speriati, ingrijorati si furiosi. Sa vina sa-si ia copii acasa, sa dea in judecata pe toata lumea responsabila pentru situatia creata, sa ceara despagubiri pentru copii care s-au imbolnavit dar si pentru ceilalti care riscau sa se imbolnaveasca.

In loc de asta ce vedem la televizor?! Miting de protest al copiilor, profesorilor si parca a unor parinti. Ca ei nu vor acasa...ca le e bine acolo cu salmonella cu tot.

Pai normal, parintii au platit tabara si pe deasupra au scapat si de odrasle pe o perioada limitata, acum sa se trezeasca cu ele pe cap?

Profesorii pe de alta parte nu stiu cat au platit ca de obicei plateste un grup si cazarea si masa unui profesor deci cum sa renunte la o vacanta moaca?

Copiii sunt copii...ce au inteles e ca pe unii i-a durut burta si au ajuns la spital iar ceilalti daca pleaca nu vor mai pupa mare si soare.

Inconstienta sau indiferenta in ceea ce-i priveste pe adultii protestatari? Ce este mai important banul cu care au achitat tabara sau sanatatea copilului lor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Related Posts with Thumbnails