joi, 26 iulie 2007

Prima seara la festivalul New Wave 2007, Jurmala

Ieri la sala Dzintari (photos) din statiunea Jurmala, Letonia a inceput finala festivalului de interpretare New Wave in care cei 18 finalisti din 14 tari vor incerca sa convinga juriul dar si publicul de calitatile lor vocale.
Conform programului anuntat, prima seara a festivalului a debutat cu o serie de concerte sustinute de Alla Pugaciuova, Sofia Rotaru, omniprezentul Filip Kirkorov(compozitorul piesei "Work your magic" si interpetata de Koldun la ESC 2007, mangerul lui Dima Bilan si fostul sot al Allei Pugaciova), Dima Bilan (ESC 2006), Cosmos, Fiarellino (premiati in anii trecuti la festival) si multi altii.
Invitat special Michael Bolton.
De abia in aceasta seara concurentii vor avea ocazia sa cante live si acompaniati de orchestra, primul din cele trei cantece pe care le vor interpreta pe parcursul intregului concurs.
Deocamdata cantecele pot fi ascultate si votate pe internet aici.
In momentul de fata, Mihai Traistariu se afla pe locul 10 la voturile publicului cu 57 de voturi.
Pe locul intai dupa ce ieri seara a condus trupa Rin'Go din Kazahstan se afla acum Francisca - Germania cu 430 voturi.
Mihai Traistariu va intra in aceasta seara ultimul in concurs si va interpreta piesa "Why".


Zvon: se pare ca grecul Kostas Martakis a ajuns finalist la acest concurs datorita relatiilor stranse pe care managerul sau Ilias Psinakis le are cu Filip Kirkorov. De altfel Kirokorov il stie pe Martakis de cand acesta participa la un cunoscut reality show in Grecia, numit Dream Show. Atunci Kirokorov aflat in turneu de promovare cu Dima Bilan a "nimerit" in plin spectacol live, invitat probabil de Ilias Psinakis. In acel moment Psinakis era unul dintre membrii juriului, ulterior devenind managerul lui Kostas Martakis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Related Posts with Thumbnails