sâmbătă, 25 august 2007

ARDE GRECIA (2)

(UPD) S-a declarat stare de urgenta in Grecia


Asta este zona in care cetateni alaturi de pompieri au incercat sa opreasca focul inainte de a ajunge la blocurile de locuinte.




In jurul orei 12 a izbucnit un nou incendiu pe muntele Ymittos din Atena, intre zonele Holargos si Papagou.





Se pare ca in acelasi timp au fost semnalate mai multe incendii mai mici in diferite zone ale Atenei.

Pompierii alaturi de cetateni lupta pentru stapanirea flacarilor.

Postul Skai Tv din Grecia primise la un moment dat o informatie cum ca incendiul a ajuns la unul dintre blocurile din zona.

Tragedie mare in Grecia, focurile izbucnesc zi si noapte iar dupa declaratiile sefului departamenului de pompieri, la interval de cate 10 minute.

In timp ce televiziunile si-au concetrat atentia in ultimele ore asupra focului izbucnit in Atena, oameni din alte zone se lupta in continuare cu incendiile devastatoare.

Aproape tot sudul Peloponesului nu mai are curent electric.

Tot mai mult este sugerata ideea cum ca toata aceasta tragedie care se intampla in Grecia face parte dintr-un plan diabolic deoarece multe dintre incendii nu au izbucnit din cauza caldurii ci ca urmare a unor maini criminale. Dovada stau orele si minutele la care au izbucnit incendiile, la diferenta de cel mult 10 minute si pe teritoriul intregii Ellade!

In zona Ymittos au fost gasite mici butelii de campanie precum si gunoaie iar cetatenii din zona sustin ca au fost auzite explozii inaintea inceperii focului.

Conform ERT World, doar un singur apartament dintr-un bloc a ars, iar focul a fost sub control la doar cativa metri de un alt bloc de locuinte.

Si un video reportaj de la BBC aici


surse:Skai.gr, ERT World.gr

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Related Posts with Thumbnails