marți, 21 august 2007

OTV-ul, Loto si biletul colectiv

Este extraordinar cati naivi sunt in tara asta.
OTV-ul a gasit reteta escrocheriei legale. Dupa ce potul la loto a crescut ametitor, iar numerele iesite pe 12 august au fost mai mult decat ciudate, postul OTV nu a pierdut ocazia sa speculeze frustrarea romanilor jucatori lansand o noua campanie "Extraordinar, etc".
Discutii, scheme, investigatii, invitati, tot tacamul. Si evident acel grafic cu intrebarea:credeti ca se fura la 6/49 ? Si naivii frustrati ca n-au castigat milioanele de euro, trimit sms-uri intr-o veselie. Macar daca ar fi acceptabil pretul unui sms dar la un euro/sms chiar nu merita sa-l trimiti.
Au adus-o si pe tanti sefa la loterie, Ghervasuc parca, care una spunea si alta demonstra prin limbajul corpului. A suportat biata sefa toate ironiile lui Lazarus, asa ca intre colegi (de facultate, de masterat de naiba stie ce), da' le-a tras-o in ziua extragerii, adica duminica dupa ce le promisese ca ii lasa sa vada pregatirile pentru extragere. Nici nu i-a lasat sa intre nici n-a stat de vorba cu "colegul". S-a dus la Realitatea Tv ca de' e post serios si i-a lasat o scrisorica lui Lazarus cum ca OTV-ul nu este suficient de serios si obiectiv.
Cum nimeni nu a castigat nici de data asta, ceea ce era de asteptat, ce s-au gandit otevistii? Subiectul e fierbinte, potul mare, oamenii interesati iar noi doar cu amaratele de sms-uri sa ramanem? Hai sa facem operatiunea "Extraordinar, pentru prima data in istorie un bilet loto colectiv la care au cotizat multi fraieri cu cate 100 de euro"
Cica Lazarus vrea sa intre in cartea recordurilor cu biletul asta ...eh, barfe. Cine este marele organizator? Nimeni altul decat Ogica, impreuna cu prietenul Dorel, jucatori profesionisti si care sigur intr-un cazino nu ar avea acces. Culmea este ca lumea suna si vrea sa joace, si sa dea bani -cate 100 euro fiecare-si spera sa castige si sa imparta castigul evident cu toti ceilalti. Culmea este ca cica este legala o astfel de actiune si ca sa fie mai legala decat legalul au gandit si un contract intre participanti si otv?, ogica? nu stiu

Acum astora de se inscriu nu le zice nimeni ca daca se intra in cartea recordurilor cu un asemenea bilet nu le imparte nimeni nici un premiu? ca nici macar numele nu le va fi pomenit? Si ca toate beneficiile le va avea initiatorul? Cum naiba poate fi lumea atat de naiva? Escrocherie in direct dar si o extraordinara publicitate pentru Loterie.
Asta e un fel de Caritas reloaded, iar naivitatea se plateste cu..100 euro, in cazul de fata.


2 comentarii:

  1. e tare ca cica nu ar fi fost validat biletul colectiv :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Validat sau ba, oricum au pierdut aiurea banii. Mai bine isi faceau propria loterie de banii astia :)

    RăspundețiȘtergere

 
Related Posts with Thumbnails