duminică, 26 august 2007

GRECIA IN FLACARI - Imagini din satelit

SIMPLY UNBELIEVABLE (NASA image)





O imagine socanta!

Intreaga Grecie este in flacari, oamenii vad neputinciosi cum incendiile se apropie de casele, blocurile in care locuiesc si nu se indura sa le paraseasca. Pompierii si politia incearca sa-i convinga sa plece.
Putin mai devreme, site-ul televiziunii nationale care a transmis in continuu doar stirile referitoare la incendiile care devasteaza Grecia a picat.

Majoriatea televiziunilor au renuntat la programul obisnuit pentru a transmite reportaje in direct.

700 de persoane au fost evacuate pana acum din orasul Aliveri din insula Evia situata la estul Atenei.

In Lagonisi situat la aproximativ 30 km SE de centrul Atenei si la sud de aeroportul international Elefterios Venizelou, la Kalyvia Thorikou flacarile care au izbucnit in cursul zilei de astazi, se apropie de primele case.

Televiziunea ellena Skai transmite in direct chiar in aceste momente iar reporterii aflati la Kalivia relateaza ca multe persoane privesc din balcoane incendiul care se apropie de locuintele lor, in timp ce politia si pompierii incearca sa-i convinga sa plece.

Un zvon circula cum ca in casele celor ce s-au refugiat din calea incendiilor intra hoti care profita de situatia creata. Nu ar fi pentru prima data cand se intampla asa ceva.
124 de incendii au izbucnit in ultimele 24 de ore. Pompierii cred ca in multe cazuri este o mana criminala.

Este ingrozitor ce se intampla la Kalivia. Pompieri cu locuitori se lupta sa opreasca incendiile sa nu inainteze. Reporterul televiziunii Skai transmite in direct in timp ce alaturi de pompieri, incearca cu crengi de maslin sa opreasca incendiul.

Vantul in schimb nu-i ajuta deloc si din cand in cand flacarile izbucnesc mai puternic.
La Evia, in Aliveri focul a cuprins casele, primarul se plange ca nu au destule ajutoare.
sursa: skai.gr -live

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Related Posts with Thumbnails