sâmbătă, 25 august 2007

ARDE GRECIA!!!!!!

(UPD) Acum cateva minute a fost anuntat un nou incendiu de data asta in Atena, in zona Holargos, Papagou (muntele Ymittos).
Fumul se inalta deasupra Atenei, vantul este foarte puternic si flacarile tind sa ajunga in zona Kareas. (Arde Grecia 2)


Arde Grecia. Cu adevarat! 37 de morti in Pelopones. Surse neoficiale spun ca ar fi 41 de morti.



In ultimele 24 de ore au fost semnalate 124 de incendii in toata tara iar in momentul de fata 33 de incendii sunt in desfasurare.

Aseara primul ministru Kostas Karamanlis aflat in sudul Greciei la Zaharo (foto) declara, vadit afectat, ca in momentul de fata grecii sunt toti un singur suflet. Imaginile difuzate de televiziunea nationala elena au aratat masina primului ministru deplasandu-se pe soseaua flancata in stanga si dreapta de incendii.

Presedintele principalului partid de opozite, Iorgos Papandreu a declarat ca este o catastrofa biblica. Niciodata Grecia nu s-a confruntat cu atatea incendii si de asemenea intensitate.

Dar nu numai sudul Greciei arde, incendii s-au semnalat si la Evia, Elefsina, Thiva, Fthiotida, Preveza si Giannena.

Oameni, animale, case, masini, paduri au ars in incendiile devastatoare si in care atat pompieri cat si voluntari se lupta sa stapaneasca flacarile.

Presedintele Greciei, Karolos Papoulias : "Traim zile de doliu national."

Un video cu cosmarul prin care trece Grecia aici

Astazi, sambata 25 august este declarata zi de doliu national.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Related Posts with Thumbnails