marți, 28 august 2007

OTV & Co au luat-o in freza

Cu surle si trambite duminica trecuta a fost depus la sediul Loteriei Nationale, Marele Bilet!
Dupa ce cu o seara inainte, LL facea la otv, tot felul de scenarii cum ca daca vor castiga cu Marele Bilet, inseamna ca loteria este corecta iar daca nu ca este frauda implorand-o aproape pe duduia Gervasuc sa faca pe dracu'n patru ca sa le iasa si lor macar 4 numere, duminica s-au dus toti cu catel si cu purcel si au jucat nu Marele Bilet ci prostia omeneasca si evident romaneasca.
Si vine si tragerea loto: si le iese doar un numar pe marele si smecherul bilet. (Atat mi-a iesit si mie data trecuta si am platit doar patrus'cinci de mii, ca duminica asta nu am mai jucat).
'Geaba au filmat toate cablurile si toate alea din studio ca tot nu i-au dat de capat.
"Prea multe cabluri" sustinea LL,"de ce exista o usa incuiata chiar in spatele suflantei", "nu ne-au lasat sa filmam in sala calculatoarelor" si tot asa. Concluzia: frauda!
De remarcat ca toti din studio aveau fetele de culoarea gri-sobolan. Le picase fata dupa ce cu o seara inainte isi frecau mainile si planuiau ce vor face cu banii.
Dupa aflarea rezultatului, doar DD mai avea putere sa faca haz de necaz pe seama sms-urilor primite.
A mai venit si grecul Nikos Koudounis si a pus gaz pe foc cu Kokkalis care cica ar fi fraudat si loteria din Grecia si ca are legatura cu psd si ca este mare mafiot international si multe altele..
Asa o fi, nu stiu, dar ma intreb ce interes are kyrios Koudounis de le alimenteaza imaginatia celor de la OTV? Ca gratuit nu face grecul, oricare ar fi el, cam nimic.
Erau jalnici otevistii duminica, o luasera in freza urat de tot si culmea este ca se pare ca nu s-au asteptat. Mai bine puneau de o loterie, la OTV cu banii aia.
Ar fi trebuit ca L.N. sa le dea un premiu de consolare dupa ce au jucat atatia bani.
Curios este ca luni dimineata la matinalul de pe OTV, era in direct chiar doamna directoare a Loteriei. (presupun ca era matinalul, oricum era dimineata)
Ce cauta acolo nu stiu pentru ca normal dupa tot circul cu biletul, acuzatiile de frauda, ochii doamnei Ghervasuc dati peste cap la auzul numelui LL, a mistourilor facute de acesta la adresa ei pe de alta parte, repet, normal ar fi fost sa nu mai calce pragul acelei televiziuni.
Da' ea era tzontzoroi acolo, intorcand mistourile la adresa lui Lazarus si sustinand a o mia oara cum ca hazardul si-a spus cuvantul.
Nu cumva toata povestea asta este de fatada? Si de ce sa nu fac si eu un scenariu? Presupunand ca se poate frauda extragerea loto, cine garanteaza ca daca duminica trecuta contul loteriei a fost alimentat cu 137.000 euro jucati pe un bilet colectiv dar necastigator, duminica asta sau urmatoarea, unul din otevisti nu va castiga cu o varianta simpla toti banii pe care fraierii s-au grabit sa-i depuna la sediul OTV? si nu va mai imparti cu nimeni castigul....
Iar cu Cartea Recordurilor ce se aude? Ca au tacut malc in privinta asta. Biletul s-a jucat totusi si indiferent daca a iesit sau nu castigator in cazul in care reprezinta un record acesta va fi omologat.
De bani si glorie insa cine va beneficia?
Aseara se odihneau la OTV, am "trecut" intamplator pe canalul respectiv si era doar, odata simpaticul, Florin Calinescu care ...nu stiu ce cauta acolo, ca nu m-a interesat.

2 comentarii:

  1. tzeapa mare cu otv-ul asta.. apropo.. ce au facut cu N-ul de pe bilet ?? care se presupunea ca ar veni de la nevalidat ?? ca cica altele aveau V sau validat.. si cand au aratat filmarea de la agentia loto.. prima oara nu s-a trimis.. sa fi fost oare N de la netransmis ? :)) nu am vazut deznodamantul.. s-au lamurit ? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu exact ca la cat aberau duminica seara nici n-am inteles bine. Se pare ca totusi toate biletele jucate au fost validate, regulamentul spuna ca se anunta in cazul in care unele bilete nu au fost validate. Oricum nu le-au iesit numerele :)

    RăspundețiȘtergere

 
Related Posts with Thumbnails